A Kemping

A Kemping Kávézó jó hely. Ideális pihenőhely munka után és előtt (egyeseknek közben is) vizsgára készüléshez és annak feszültségét levezetendő. Jó kiinduló pont buli előtt és jó levezető hely buli után. Egyesek szerint kimondottan jó buli pótló, helyettesítő intézmény. Kávézó de van tea és pálinka is...

Szociális ivóknak



Címkék

Más okosságok

Ömlesztett kemping

Licenc

Creative Commons Licenc

2011.11.08. 10:43 mashbp

Ура! Orosz est #2

RusskyStandartBottles.jpg

Kis Litván kiruccanás miatt megkésve de nem megfeledkezve ünnepeljük mi is a nemzeti egység napját (День народного единства) amit az Orosz testvéreink November 4.-én ünnepelnek. A Wesselényi utcában így November 12.-én újra Orosz est lesz! A felállás a szokásosnak ígérkezik így nem maradhat el a Ruszki Standard és a saláták sem de most egyéb meglepetésekre is lehet számítani (Remélem pirog lesz. a szerk.)

Aki addig elmélyedne az Orosz gasztronómia rejtelmeibe annak itt egy rövid összefoglaló a témáról:

Orosz konyha és gasztronómia.

 

Addig is mindenkinek ваше здоровье!

uborka_R014313_1.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kempingcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr713362823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása